» » آغاز برداشت انگور از تاکستانهای شهرستان میاندوآب

آغاز برداشت انگور از تاکستانهای شهرستان میاندوآب

در تاریخ : 24.06.99
توسط : miandoab
نظرات : 0
بازدیدها : 208

پایگاه خبری میاندوآب پرس(miandoabPRESS.ir):
 
علی ديانتي، مدير جهاد كشاورزي مياندوآب صبح امروز بیست و چهارم شهریور ماه، از تاکستانهای یوزباشکندی بازدید کرد.
دیانتی در این بازدید گفت: میاندوآب با سطح زیرکشت ۱۲۶۰۰ هکتار باغ و تولید سالیانه بیش از ۱۸۰ هزار تن انواع محصولات باغی با داشتن خاک حاصلخیز و شرایط اقلیمی مناسب، یکی از مناطق مهم در تولید محصولات باغی است.
وی افزود: ۳۱۶۳ هکتار از باغات شهرستان به محصول انگور اختصاص دارد که پیش بینی می شود امسال حدود ۴۷۴۴۵ تن محصول انگور از تاکستانهای شهرستان میاندوآب برداشت شود.
ديانتي اظهار داشت: انگور جزء محصولات کم توقع با فرآوری آسان بوده و باغدار می تواند با فرآوری آن محصول تولیدی خود را مدیریت کند و با توجه به کاهش نزولات جوی و اجرای برنامه های ستاد احیاء دریاچه ارومیه یکی از محصولات کم آب بر نسبت به سایر محصولات باغی می باشد که بصورت دیم نیز در بعضی مناطق کشت می گردد.  
وی تصریح کرد: ۷۰ هکتار از تاکستانهای میاندوآب بصورت ایستاده از نوع فلزی و بتونی می باشد و بقیه بصورت سنتی کشت شده است.
مدير جهاد كشاورزي مياندوآب خاطر نشان کرد: ارقام انگور موجود در شهرستان شامل: یاقوتی، عسگری، بی دانه، بی دانه قرمز،  شانی، ریش بابا، کشمشی، صاحبی، فخری، نباتی، شاهانی، خلیلی، لعل حسینی، رازقی شیرازی، شصت عروسان و ارقام جدید و زود رس کشت شده فلیم سیدلس، کندری و ترکمن می باشد.
وی ابراز داشت: موارد مصرفی انگور بصورت تازه خوری، تولید سرکه و انواع مختلف کشمش است.  ۱۰ درصد محصول انگور تولیدی در شهرستان بصورت تازه خوری مصرف می شود و مابقی بصورت کشمش به بازار عرضه می گردد که پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۱ هزار تن کشمش تولید شود که عمدتاً بصورت تیزآبی و آفتاب خشک تهیه می شود.
علی ديانتي اذعان داشت: در شهرستان میاندوآب ۳ واحد تولید کشمش و میوه خشک کنی و یک کارگاه خانگی، جهت فرآوری محصولات باغی بویژه انگور فعال می باشد.
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما :
کد امنیتی :*
عکس خوانده نمی شود