» » تولید قارچ خوراکی ظرفیت مناسب جهش تولید

تولید قارچ خوراکی ظرفیت مناسب جهش تولید

در تاریخ : 23.09.99
توسط : miandoab
نظرات : 0
بازدیدها : 643

پایگاه خبری میاندوآب پرس(miandoabPRESS.ir): 
 تولید محصولات گلخانه ای و پرورش قارچ خوراکی ظرفیت مناسبی برای جهش در تولید

علی دیانتی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب صبح امروز در بازدید از واحد پروش قارچ خوراکی اسکندری به مساحت ۴۵۰ متر مربع واقع در روستای جارچلو با اشاره به وجود ۲۷ واحد پروش قارچ خوراکی به مساحت ۶۰۰۰ متر مربع در این شهرستان گفت: تعداد ۱۷ واحد به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع در حال حاضر فعال و ۱۰ واحد نیمه فعال می باشد که با سه مرحله کشت بطور میانگین ۶۳ تن در سال قارچ خوراکی در شهرستان میاندوآب تولید و به بازار عرضه می شود.

وی افزود: با تولید قارچ خوراکی در این شهرستان برای ۳۴ نفر بطور مستقیم و ۶۸ نفر بصورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم نموده است.
دکتر دیانتی تولید محصولات گلخانه ای و پروش قارچ را ظرفیت مناسبی برای ایجاد جهش در تولید اعلام کرد و گفت: با مشاره فنی و ارائه تسهیلات در بخش گلخانه ای و قارچ می توانیم در این بخش تولید مناسبی داشته باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: امروزه پرورش قارچ خوراكی اهمیت بسزایی پیدا كرده است چرا که بالا بودن قیمت انواع محصولات پروتئینی و مضرات استفاده از این مواد، موجب باز شدن فضا برای ورود محصولات پروتئینی سالم‌تر  با ارزش غذایی بالا، همانند قارچ به فرهنگ مصرف عموم مردم شده است که باعث اقتصادی شدن تولید قارچ شده است.
وی خاطر نشان کرد: قارچ‌هاي خوراكي ارزش غذايي بالایی دارند و به همين دليل مي‌توانند در كنار سبزيجات پرخاصيت ‌‌ميهمان هميشگي سبد غذايي خانواده‌ها شوند.
علی دیانتی هدف از تولید قارچ را ایجاد سرمایه گذاری، فراهم نمودن فرصت های مناسب در جهت اشتغالزایی، افزایش بهره وری و تولید محصولات کشاورزی برشمرد و نیاز به سرمایه و فضای کم، زود بازدهی محصول، راندمان بیولوژیکی بالا، امکان کشت در هر آب و هوایی، امکان تهیۀ مواد اولیه در داخل کشور و امکان صادرات محصول را از مزایای پرورش و تولید قارچ دانست.


تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما :
کد امنیتی :*
عکس خوانده نمی شود