اخبار میاندوآب » مهمترین اخبار » مشروح جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی

مشروح جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی

در تاریخ : 28 مهر 1397
توسط : miandoab
نظرات : 0
بازدیدها : 2,227
پایگاه خبری میاندوآب پرس(miandoabPRESS.ir):
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: 80 درصد مرگ و میر ناشی از بیماری آنفلونزا در افرادی رخ داده است که واکسن آنفلونزا نزده بودند لذا توصیه می شود شهروندان نسبت به تزریق این واکسن اقدام کنند.
به گزارش میاندوآب پرس ،سهراب حیدری با اشاره به سفر زائران کربلا به عراق در آستانه اربعین حسینی گفت: کشور عراق از نظر بیماری های عفونی مثل آنفلونزا،تب زرد،کرنا ویروس در وضعیت نامطوبی قرار دارد و هر کس به این کشور سفر می کند در یازگشت حامل این ویروس ها خواهد بود لذا  توصیه می کنیم در دید و بازدید ها برخی مسائل را رعایت کنیم و این افراد هم که از زیارت برگشته اند دست کم تا 10 روز از ماسک استفاده نمایند چه بیمار باشند و چه نباشند و روبوسی ها  و دید بازدیها را کم کنیم و این روش ها موجب کاهش مبتلایان به این ویروس ها در شهر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه میزان خودکشی در آذربایجان غربی بالاست ، گفت: میاندوآب بیشترین آمار خودکشی در سطح استان را دارد و قطعا نیازمند اقدامات توسط ادارات دخیل در این زمینه هستیم که برخی اقدامات در این خصوص از طریق جزوه به ادارات ابلاغ می شود.
حیدری با اشاره به وضعیت نامطلوب بهداشتی ایستگاه راه آهن میاندوآب گفت: باید یک بار برای همیشه پرونده این موضوع بسته شود، هفتمین جلسه کارگروه سلامت است که این موضوع را مطرح می کنیم ولی به جایی نمی رسد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان میاندوآب تداخل صنفی مشکل دیگر بهداشتی شهر عنوان کرد و گفت: در هیچ شهر نمی بینمی یک مغازه داریه مجوز صنفی دریافت کند و چندین قلم جنس را در یک مغازه بفروشد، بارها این مشکل را گفته ایم و اگر این جریان ادامه پیدا کند همه ادارات درگیر زیر سوال می روند.




رئیس کارخانه قند میاندوآب گفت: تا 10 روز آینده قند کارخانه تولید و به بازار عرضه خواهد شد.
غلامعلی قنبری گفت : این کارخانه در سال 1312 ساخته شده است و در زمان ساخت هم کنار شهر و در جوار رودخانه پرآب زرینه رود واقع شده بود و امروز در وسط شهر واقع شده است.
وی ادامه داد: در بدو تاسیس کارخانه 15 تا 20 هزار تن چغندر قند در سال خریداری می کرد و امروز این رقم رسیده است به 250 تا 300 هزار تن در سال، می دانیم که کارخانه قند تنها صنعت مادر در منطقه است و بعد از گذشت 85 سال از فعالیتش هنوز هم نتوانسته ایم صنعت مادر دیگری در منطقه ایجاد کنیم.
رئیس کارخانه قند میاندوآب با اشاره به اینکه در حال حاضر نزدیک به 40 هزار نفر از این کارخانه ارتزاق می کنند، گفت: طبق آمار 800 نفر مستقیم در کارخانه مشغول کار هستند و 4 هزار کشاورز همراه با عائله خود فعالیت می کنند و رانندگان و فروشندگان تولیدات کارخانه را هم در نظر بگیریم 40 هزار نفر از طریق این کارخانه نان بر سر سفره های خود می برند.
قنبری افزود: کارخانه قند میاندوآب سالیانه 260 میلیارد تومان  به اقتصاد این شهر تزریق می کند و اعتقاد داریم تمام ناهنجاری هایی که در جامعه وجود دارد ریشه همه ی آنها بیکاری است و اگر یک صنعت مادر دیگر در این منطقه احداث می شد شاهد هیچ کدام از ناهنجاری ها نبودیم، با همه این اوصاف قبول داریم کارخانه مشکلاتی هم دارد ولی هم مشکلات را ببینیم هم خوبی ها را که این کارخانه نعمتی برای منطقه است.
وی گفت: ما کوره آهکی داشتیم که سوختش زغال سنگ بود از امسال کوره با سوخت گاز یا همان سوخت پاک راه اندازی کردیم تا دیگر محیط زیست آلوده نشود.


رئیس اداره زندان میاندوآب گفت: زندان میاندوآب امروز به محلی تبدیل شده است که از جامعه ترد شده است.
صفر اکبری در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی میاندوآب گفت: در حالیکه وجود زندان یکی از عواملی ایجاد امنیت در جامعه امروز است، نه شهرداری خدمتی به زندان ارائه می کند و نه جای دیگری حاضر است مسئولیتی بپذیرد ، وقتی امروز ما مجبور هستیم 5 برابر ظرفیت زندان، زندانی نگه داری کنیم مشکل فاضلاب هم اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: اگر تخصیص اعتبار انجام شود امروز حاضریم برای احداث تصویه خانه و حل مشکلات فاضلاب زندان اقدام کنیم.

اکبری از بهره مندی اداره زندان میاندوآب از گاز شهری هم خبر داد و گفت: به همت اداره گاز میاندوآب از دیروز گاز شهری در لوله اداره زندان هم تزریق شد و به زودی اداره زندان می تواند از نعمت گاز بهره مند شود
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما :
کد امنیتی :*
عکس خوانده نمی‌شود