بهره برداری از یک واحد صنعتی تولید پنیر گوسفندی در میاندوآب
در این آیین مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به فعالیت ۶ واحد تولید فرآورده های لبنی در این شهرستان گفت: میاندوآب با دارا بودن 64 هزار رأس دام سنگین و 404 هزار رأس دام سبک، یکی از قطب های مهم دامپروی استان می باشد و سالانه بیش از 115 هزار تن شیر در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف و صنایع تبدیلی مختلف می شود؛ از اینرو راه اندازی و توسعه صنایع مرتبط با فرآورده های لبنی یکی از اولویتهای جهاد کشاورزی میاندوآب است.
وی افزود: واحد تولید پنیر گوسفندی با ظرفیت تولید سالانه 75 تن، در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع با 300 مترمربع زیر بنا، با هدف جذب و فرآوری تولیدات دامی، جلوگیری از خام فروشی و بازگشت ارزش افزوده به بخش کشاورزی احداث شده است.
علی دیانتی با اشاره به تولید 22 هزار تن شیر گوسفندی در شهرستان میاندوآب، خاطر نشان کرد: با آغاز فعالیت این واحد تولیدی 300 تن شیر تولیدی دامداران این شهرستان جذب و برای 7 نفر بصورت مستقیم و 14 نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم می شود.
وی عنوان کرد: جهت راه اندازی این واحد تولیدی یک میلیارد و 680 میلیون تومان تسهیلات بانکی به عاملیت صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی اذعان داشت: سالیانه در مجموع، بیش از 20 هزار تن پنیر پیتزا و 4500 تن پنیر گوسفندی در این شهرستان تولید و روانه بازار می شود که علاوه بر بازار داخلی به کشور همسایه عراق نیز صادر می شود.
وی خواستار جذب سرمایه گذار جهت ایجاد و راه اندازی سردخانه پنیر گوسفندی جهت نگهداری مناسب و طولانی مدت این فرآورده، در میاندوآب شد.
خبرنگار؛ رضا محمودی
سردبیر؛ منوچهرآقایی