اخبار میاندوآب » مهمترین اخبار » اعتیاد و بیکاری تهدید اساسی برای کانون خانواده هاست

اعتیاد و بیکاری تهدید اساسی برای کانون خانواده هاست

در تاریخ : 21 مهر 1398
توسط : miandoab
نظرات : 0
بازدیدها : 615
پایگاه خبری میاندوآب پرس(miandoabPRESS.ir):
رئیس دادگستری میاندوآب گفت: اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی و بیکاری مواردی هستند که کانون خانوده ها را تهدید می کنند.
به گزارش خبرنگار میاندوآب پرس، حجت الاسلام عادل گلحسینی در جلسه شورای فرهنگی میاندوآب گفت: اعتیاد یکی از آسیب هایی است که کانون خانوادگی را تهدید می کند و اکثر افرادی که معتاد هستند پرونده های خانوادگی ها در دادگاهها دارند ، بیکاری دومین آسیب اجتماعی است که در پرونده ها طلاق عامل جدایی زوجین عنوان شده است و در بسیاری از پرونده ها ملاحظه می شود که طرفین اقرار می کنند اگر شغلی داشتند و حتی درآمد جزئی برای خانواده در ماه حاصل می شد کارشان به طلاق کشیده نمی شد.
رئیس دادگستری میاندوآب ادامه داد: اگر طلاق را به عنوان آسیب اجتماعی مطرح می کنیم باید عواملی که منجر به طلاق می شود هم ریشه یابی شود ،باید مواردی که موجب می شود زوجین رو به طلاق بیاورند شناسایی شود و برای پیشگیری از طلاق و حل این معضلات چاره اندیشی شود .
گل حسینی گفت:در پرونده هایی که خشونت و روابط نامشروع مخصوصاً با محارم مطرح شده است عامل آنها مصرف مشروبات الکلی است و این موضوع توسط عوامل دادگستری ریشه یابی شده است .
رئیس دادگستری میاندوآب گفت: سالانه در 4 محور جلسات پیشگیری از جرم با محوریت فراوانی جرایم در دادگستری میاندوآب تشکیل می شود ، مقایسه پرونده های تشکیل یافته در اکثر زمینه ها با سال های گذشته نشان می دهد شکایت ها افزایش یافته است، هر چند اینها دلیل بر افزایش جرایم نیست چرا که یکی از دلایل این افزایش طرح شکایت های مردمی به دلیل آشنایی با حقوق خودشان اتفاق افتاده است و در برخی موارد هم قباحت برخی مطالبات از بین رفته است، به عنوان نمونه سالهای قبل افراد کمی دنبال گرفتن دیه یا مهریه و نفقه بودند که امروزه طرح این مسائل در محاکم قضایی بسیار زیاد شده است.

حجت الاسلام گل حسینی گفت: آموزش های پیش از ازدواج حلقه مفقوده جامعه ماست، حین ازدواج آموزش توسط شبکه بهداشت انجام می شود ولی این در مرحله ای است که همه چیز تمام شده و زوجین برای ازدواج به توافق رسیده اند ، میاندوآب یکی از شهرهایی است که زود ازدواجی مخصوصاً در روستاها مرسوم است و نیاز به این آموزش ها بیشتر احساس می شود.
وی گفت: مخالف ازدواج دختری که به بلوغ رسیده نیستیم ، اما باید بررسی شود دختری که قصد ازدواج دارد واقعا به بلوغ رسیده است، درخواست های متعددی به دادگاه از طرف دختران ده یازده ساله برای گرفتن گواهی بلوغ داده می شود و اصرار دارند که ازدواج کنند و این یک آسیب در منطقه ماست و دیر ازدواجی هم از این بدتر است و فاجعه ایجاد می کند.
رئیس دادگستری میاندوآب با تمجید از عوامل ساخت کلیپ گدا پرور نباشیم، گفت: اخیراً این کلیپ به صورت گسترده در فضای مجازی میاندوآب پخش شد که در جلوگیری از گداپروری مفید بود تا حدودی پای گداها را از شهر کوتاه کرده است، پس می شود با استفاده از ظرفیت رسانه ها در موارد دیگری هم مثل ازدواج کلیپ هایی تهیه کرد و برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در فضای رسانه ای شهر منتشر کرد.
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما :
کد امنیتی :*
عکس خوانده نمی‌شود