میاندوآب به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد
در تاریخ : 05 بهمن 1400
نظرات : 0
بازدیدها : 783
پایگاه خبری میاندوآب پرس(miandoabPRESS.ir):
علی دیانتی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب در با اشاره به فعالیت ۶ کارخانه تولید پنیر پیتزا در شهرستان میاندوآب، از راه اندازی ۲ کارخانه جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: میاندوآب به زودی به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد.
وی افزود: سالیانه در مجموع، بیش از ۱۷ هزار تن پنیر پیتزا در این شهرستان تولید و روانه بازار می شود که علاوه بر بازار داخلی به کشور همسایه عراق نیز صادر می شود.
علی دیانتی خاطر نشان کرد: با عنایت به اینکه شهرستان میاندوآب یکی از قطب های دامپروی استان می است و سالانه بیش از ۱۴۶ هزار تن شیر در این شهرستان تولید می شود؛ راه اندازی و توسعه صنایع مرتبط با فرآورده های لبنی از اولویتهای جهاد کشاورزی میاندوآب است.
وی اظهار داشت: کارخانه پنیر پیتزای بهار علی بابانژاد با ظرفیت تولید ۱۸۰ تن در سال، با اعتبار بالغ بر ۸ میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، یکی از واحدهای در شرف بهره برداری است که در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع و ۷۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف، در روستای ممدل احداث شده و با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۰ نفر بصورت مستقیم و ۲۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد.
همچنین کارخانه پنیر پیتزای رسول متّقی نیا، با ظرفیت تولید ۱۳۲ تن در سال و اعتبار بالغ بر ۸ میلیارد تومان، با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، دیگر واحد تولیدی است که در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع و ۳ هزار مترمربع تأسیسات مسقف، در روستای حاجی بهزاد احداث شده که با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۵ نفر بصورت مستقیم و ۳۵ نفر بطور غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب همچنین از راه اندازی واحد تولیدی مکمل خوراک دام و طیور به مدیریت جهانگیر حیدرپور با ظرفیت تولید یک هزار تن در سال با اعتبار ۲ میلیارد تومان در شهرک صنعتی میاندوآب خبر داد و افزود: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۳ هزار مترمربع و ۱۵۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد احداث شده و با آغاز فعالیت آن برای ۱۰ نفر بصورت مستقیم و ۲۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد آمد.
وی عنوان کرد: کارخانه تولید پنیر پیتزای غفارزاده، با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار تن لخته پنیر و ۲ هزار تن پروسس پیتزا، با اعتبار بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۸، آغاز به فعالیت نموده و با راه اندازی این واحد تولیدی برای ۴۱ نفر بصورت مستقیم و ۹۴ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
وی افزود: برای احداث این کارخانه ۴ میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت شده است.
گفتنی است محمد دمکری مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از کارخانه تولید پنیر پیتزای غفارزاده و محل اجرای ۲ طرح دیگر شامل: کنسانتره میوه افضل علی پور واقع در شهرک صنعتی این شهرستان و سردخانه و سورتینگ میوه رضا چراغی واقع در جاده سرچم بمنظور بررسی احراز شرایط لازم جهت صدور مجوز تأسیس برای این واحدها، نیز بازدید کرد.
علی دیانتی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب در با اشاره به فعالیت ۶ کارخانه تولید پنیر پیتزا در شهرستان میاندوآب، از راه اندازی ۲ کارخانه جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: میاندوآب به زودی به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد.
وی افزود: سالیانه در مجموع، بیش از ۱۷ هزار تن پنیر پیتزا در این شهرستان تولید و روانه بازار می شود که علاوه بر بازار داخلی به کشور همسایه عراق نیز صادر می شود.
علی دیانتی خاطر نشان کرد: با عنایت به اینکه شهرستان میاندوآب یکی از قطب های دامپروی استان می است و سالانه بیش از ۱۴۶ هزار تن شیر در این شهرستان تولید می شود؛ راه اندازی و توسعه صنایع مرتبط با فرآورده های لبنی از اولویتهای جهاد کشاورزی میاندوآب است.
وی اظهار داشت: کارخانه پنیر پیتزای بهار علی بابانژاد با ظرفیت تولید ۱۸۰ تن در سال، با اعتبار بالغ بر ۸ میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، یکی از واحدهای در شرف بهره برداری است که در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع و ۷۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف، در روستای ممدل احداث شده و با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۰ نفر بصورت مستقیم و ۲۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد.
همچنین کارخانه پنیر پیتزای رسول متّقی نیا، با ظرفیت تولید ۱۳۲ تن در سال و اعتبار بالغ بر ۸ میلیارد تومان، با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، دیگر واحد تولیدی است که در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع و ۳ هزار مترمربع تأسیسات مسقف، در روستای حاجی بهزاد احداث شده که با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۵ نفر بصورت مستقیم و ۳۵ نفر بطور غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب همچنین از راه اندازی واحد تولیدی مکمل خوراک دام و طیور به مدیریت جهانگیر حیدرپور با ظرفیت تولید یک هزار تن در سال با اعتبار ۲ میلیارد تومان در شهرک صنعتی میاندوآب خبر داد و افزود: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۳ هزار مترمربع و ۱۵۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد احداث شده و با آغاز فعالیت آن برای ۱۰ نفر بصورت مستقیم و ۲۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد آمد.
وی عنوان کرد: کارخانه تولید پنیر پیتزای غفارزاده، با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار تن لخته پنیر و ۲ هزار تن پروسس پیتزا، با اعتبار بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۸، آغاز به فعالیت نموده و با راه اندازی این واحد تولیدی برای ۴۱ نفر بصورت مستقیم و ۹۴ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
وی افزود: برای احداث این کارخانه ۴ میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت شده است.
گفتنی است محمد دمکری مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از کارخانه تولید پنیر پیتزای غفارزاده و محل اجرای ۲ طرح دیگر شامل: کنسانتره میوه افضل علی پور واقع در شهرک صنعتی این شهرستان و سردخانه و سورتینگ میوه رضا چراغی واقع در جاده سرچم بمنظور بررسی احراز شرایط لازم جهت صدور مجوز تأسیس برای این واحدها، نیز بازدید کرد.