اخبار میاندوآب » مهمترین اخبار » میاندوآب به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد

میاندوآب به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد

در تاریخ : 05 بهمن 1400
توسط : miandoab
نظرات : 0
بازدیدها : 783
پایگاه خبری میاندوآب پرس(miandoabPRESS.ir):
علی دیانتی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب در با اشاره به فعالیت ۶ کارخانه تولید پنیر پیتزا در شهرستان میاندوآب، از راه اندازی ۲ کارخانه جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: میاندوآب به زودی به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد.
وی افزود: سالیانه در مجموع، بیش از ۱۷ هزار تن پنیر پیتزا در این شهرستان تولید و روانه بازار می شود‌ که علاوه بر بازار داخلی به کشور همسایه عراق نیز صادر می شود.
علی دیانتی خاطر نشان کرد: با عنایت به اینکه شهرستان میاندوآب یکی از قطب های دامپروی استان می است و سالانه بیش از ۱۴۶ هزار تن شیر در این شهرستان تولید می شود؛ راه اندازی و توسعه صنایع مرتبط با فرآورده های لبنی از اولویت‌های جهاد کشاورزی میاندوآب است.
وی اظهار داشت: کارخانه پنیر پیتزای بهار علی بابانژاد با ظرفیت تولید ۱۸۰ تن در سال، با اعتبار بالغ بر ۸ میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، یکی از واحدهای در شرف بهره برداری است که در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع و ۷۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف، در روستای ممدل احداث شده و با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۰ نفر بصورت مستقیم و ۲۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد.
همچنین کارخانه پنیر پیتزای رسول متّقی نیا، با ظرفیت تولید ۱۳۲ تن در سال و اعتبار بالغ بر ۸ میلیارد تومان، با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، دیگر واحد تولیدی است که در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع و ۳ هزار مترمربع تأسیسات مسقف، در روستای حاجی بهزاد احداث شده که با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۵ نفر بصورت مستقیم و ۳۵ نفر بطور غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب همچنین از راه اندازی واحد تولیدی مکمل خوراک دام و طیور به مدیریت جهانگیر حیدرپور با ظرفیت تولید یک هزار تن در سال با اعتبار ۲ میلیارد تومان در شهرک صنعتی میاندوآب خبر داد و افزود: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۳ هزار مترمربع و ۱۵۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد احداث شده و با آغاز فعالیت آن برای ۱۰ نفر بصورت مستقیم و ۲۵ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد آمد.
وی عنوان کرد: کارخانه تولید پنیر پیتزای غفارزاده، با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار تن لخته پنیر و ۲ هزار تن پروسس پیتزا، با اعتبار بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۸، آغاز به فعالیت نموده و با راه اندازی این واحد تولیدی برای ۴۱ نفر بصورت مستقیم و ۹۴ نفر بطور غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
وی افزود: برای احداث این کارخانه ۴ میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

گفتنی است محمد دمکری مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از کارخانه تولید پنیر پیتزای غفارزاده و محل اجرای ۲ طرح دیگر شامل: کنسانتره میوه افضل علی پور واقع در شهرک صنعتی این شهرستان و سردخانه و سورتینگ میوه رضا چراغی واقع در جاده سرچم بمنظور بررسی احراز شرایط لازم جهت صدور مجوز تأسیس برای این واحدها، نیز بازدید کرد.




تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما :
کد امنیتی :*
عکس خوانده نمی‌شود