اخبار میاندوآب » مهمترین اخبار » واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میاندوآب از کشف و ضبط کارگاه پنیر سازی غیر بهداشتی در میاندوآب خبر داد.

واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میاندوآب از کشف و ضبط کارگاه پنیر سازی غیر بهداشتی در میاندوآب خبر داد.

در تاریخ : 10 تیر 1397
توسط : miandoab
نظرات : 0
بازدیدها : 2,694

واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میاندوآب از کشف و ضبط کارگاه پنیر سازی غیر بهداشتی در میاندوآب خبر داد.

به گزارش میاندوآب پرس، براساس شکایت وارده در سامانه ۱۹۰ مخصوص رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت و همچنین بدنبال گزارشات مردمی مبنی بر تهیه و بسته بندی پنیرهای غیر بهداشتی و فاسد در خانه مسکونی در یکی مناطق شهرستان میاندوآب،کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت با اخذ حکم دادستانی و مجوز ورود به منزل با همکاری پرسنل زحمت کش نیروی انتظامی و‌کارشناس حقوقی شبکه بهداشت و درمان میاندوآب به محل مراجعه و کلیه پنیر ها و ابزار و دستگاه های کار مربوطه را توقیف و جمع آوری نموده و برای فرد متخلف پرونده تخلف بهداشتی تشکیل دادند.
مطلبی کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان میاندوآب به روابط عمومی شبکه بهداشت گفت: شهروندان در خرید و مصرف پنیرهای سنتی و محلی دقت داشته باشند و از خرید پنیرهای سنتی غیر مطمئن بویژه پنیرهای که در پیت های فلزی با پوشش درونی نایلونی تهیه و عرضه می گردد، خودداری نمایند چون لایه نایلونی با ایجاد شرایط بی هوازی به رشد و تکثیر نوعی میکروب بنام کلیستریدیوم بوتولینیوم کمک می‌کند که مسمومیت مهلک و کشنده بنام بوتولیسم ایجاد می‌کند که در سالهای اخیر موجب مرگ و میر در شهرستان های همجوار نیز شده است.
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان میاندوآب ادامه داد: پنیرهای سنتی کپه ای ( کوزه‌ای ) بعلت نفوذپذیر بودن کوزه و عدم ایجاد شرایط بی هوازی، مشکل بوتولیسم ندارند.
وی افزود:سامانه ۱۹۰ مخصوص رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت بصورت آنلاین و ۲۴ ساعته آماده دریافت شکایات شهروندان  می باشد که بصورت آنی از طریق وزارت به معاونت بهداشت مرکز استان و مرکز بهداشت شهرستان اعلام می گردد و ظرف مدت ۲۴ ساعت می بایست مورد رسیدگی قرار گیرد.
مطلبی خاطر نشان کرد: از اول سال ۹۷ بیش از ۵۰ مورد شکایت بهداشتی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ مربوط به شهرستان میاندوآب توسط بازرسان بهداشت محیط مورد رسیدگی قرار گرفته و نتایج و دستاورد های مطلوبی نیز حاصل شده است.
از شهروندان در خواست می گردد با گزارشات صادقانه خود به سامانه ۱۹۰ در خصوص مشکلات و تخلفات بهداشتی اعم از بهداشت مواد غذایی - بهداشت آب آشامیدنی - شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و همچنین هر اقدامی که تهدید علیه سلامت عمومی محسوب می‌شود، ما را در ارائه بهتر خدمات و جلوگیری از تخلفات بهداشتی یاری نمایند.
تگهای مطلب : پنیر, غیربهداشتی
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما :
کد امنیتی :*
عکس خوانده نمی‌شود